Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) tarafından "Bilişsel Davranışçı Terapi Temelli Kariyer Stresi ile Başa Çıkma Psikoeğitim Programı" başlıklı çalışma üniversitemizde kariyer stresi yaşayan bir grup öğrencimize uygulanmıştır. KARMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tuba Bıyıkbeyi, KARMER Yönetim Kurulundan Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Nur Katmer ve Uzman Psikolojik Danışman Cevher Çetin işbirliği ile yapılan çalışmada 8 hafta boyunca Kariyer Merkezinde yürütülen çalışma sonucunda katılımcılara sertifikaları tanımlanmıştır. Bu çalışmada öğrencilerin kariyer ve kariyer seçenekleri ile ilgili daha sağlıklı bilgi edinmeleri hakkında rehberlik edilmiştir. Bununla birlikte öğrencilerin kariyer süreçlerine dair yaşadıkları stresle baş edebilmeleri için beceriler kazandırılmıştır. Sekiz haftalık psikoeğitim programı sonunda öğrencilerle sertifikaları paylaşılmıştır.

Son Güncelleme: 2024-07-30 15:20:44