Üniversite Tanıtım Günleri

Üniversitemiz Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen "Tercih ve Tanıtım Günleri" etkinliği 1-2-3 Ağustos tarihlerinde tamamlandı. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun, etkinlikte, YKS sonuçlarına göre tercih yapacak olan öğrencilerle bir araya geldi. Rektörümüz Karacoşkun, öğrencilere, üniversitemizin avantajlarını detaylıca anlattı, sorulan soruları yanıtladı. Üç gün süren etkinlikte öğrencilerin aldıkları puanlara göre üniversite tercihlerine yardım ve danışmanlık yapılırken, üniversitemizin olanakları, fakülte ve bölümleri gibi konular hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Tercihte bulunan tüm öğrencilere başarılara diler, en doğru seçimleri yaparak olumlu sonuçlar almalarını temenni ederiz.

Son Güncelleme: 2023-12-01 16:19:18