“Kariyer Planlama ve Nitelikli İş Gücü Hakkında Bilinmesi Gerekenler” Semineri

Üniversitemizde Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 24.10.2023 tarihinde düzenlenen “Kariyer Planlama ve Nitelikli İş Gücü Hakkında Bilinmesi Gerekenler” isimli seminer gerçekleşti. Moderatörlüğünü KARMER müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tuba BIYIKBEYİ’nin yaptığı etkinlikte konuşmacı olarak Kilis Belediyesi Göç Birimi Sosyal Uyum Merkezi’nden Mesleki Rehberlik Danışmanı Cansu TUĞRUL davetliydi. E-sertifikalı olarak düzenlenen etkinlikte Cansu Tuğrul, öğrencilere meslek seçiminde kişilik tiplerinin öneminden, kariyer planlamada bireysel yetenek tespiti için yapılması gerekenlerden, çeşitli uygulamalardan ve nitelikli iş gücü hakkında günümüz iş dünyasının gereklerinden bahsetti.

Son Güncelleme: 2023-12-01 15:18:47