Oryantasyon Programı 2023

Üniversitemize yeni gelen öğrencilerimiz için üniversiteye alışma ve işleyişi tanımalarını kolaylaştırmak amacıyla Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda gerçekleşen “Oryantasyon Programı” haftası tamamlandı. Programda tüm yeni başlayan fakülte ve meslek yüksek okulu öğrencilerimizi üç güne bölümlendirerek üniversite birimlerimizden Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Uzaktan Eğitim Merkezi, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Dış İlişkiler Ofisi birimlerini tanıtan sunumlarını gerçekleştirdi. Bununla beraber Kilis ilimizi tanıtmak ve öğrencilerimizin ihtiyacı olan durumlarda nerelere müracaat edebileceklerini anlatmak adına da Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Göç İdaresi Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü de programımızda yer alarak kendilerini ve faaliyetlerini tanıttı. Kongre merkezimizde yer alan bu etkinlikle beraber, 15 Temmuz Meydanı’nda Valiliğimize bağlı kurumlarca açılan stantlarda öğrencilerimize hafta boyunca bilgilendirilmelerde bulunuldu ve çeşitli ikramlar yapıldı. Tüm öğrencilerimize bir kez daha HOŞ GELDİN diyor, 2023-2024 döneminin hepinize sağlık başarı ve huzurla gelmesini temenni ediyoruz.

Son Güncelleme: 2023-12-01 16:21:26

Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2024