Kilis 7 Aralık Üniversitesi Tanıtım Gezisi 2023

Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) organizasyonunda Kilis Musabeyli ilçesindeki lise öğrencilerine yönelik olarak 09 Haziran 2023 tarihinde  “Kilis 7 Aralık Üniversitesi Tanıtım Gezisi” etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe Musabeyli ilçesinde bulunan Musabeyli Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Musabeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri katılım sağladı. Etkinlik kapsamında Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alper Yetkiner öğrencilere eğitim fakültesini tanıttıktan sonra üniversitenin akademik, sosyal ve mesleki kazanımlarına değindi. Öğretim görevlisi Ayşe Nur Katmer üniversitemizin sahip olduğu avantajlar ve lisans değişim programları hakkında bilgi verdi.  KARMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tuba Bıyıkbeyi, öğrencilere Kilis 7 Aralık Üniversitesi’ndeki fakülte, bölümler ve üniversitenin sosyal ve kültürel imkânları konusunda bilgiler vererek öğrencilerin üniversiteyle ilgili sorularını yanıtladı. Devamında ise iş başvurusu ve mülakat süreçleri hakkında bilgi vererek, gönüllü öğrencilerle mülakat simülasyonu gerçekleştirdi. İş görüşmesinde dikkat edilmesi gereken püf noktalara değinerek üniversitede kazanılacak yetkinliklerin önemini vurguladı. Etkinlik kampüs gezisi ile devam etti. Gezi sonrası İnciraltı Kahve Evi Sosyal Tesisinde öğrencilerin zaman geçirmesi sağlandı.  Fakülte ve sosyal tesislerimizi gezen öğrenciler etkinliğe katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.

Son Güncelleme: 2023-12-01 14:39:14