4. Mezun İlişkileri Çalıştayı 2023

4. Mezun İlişkileri Çalıştay’ı 23 Haziran 2023'te gerçekleşti.

İstanbul Kültür Üniversitesi bünyesinde organize edilen çalıştayda, çeşitli konferanslar, söyleşiler, brainstorming uygulamaları gibi etkinliklerle beyin göçünün azaltılması için alternatif uygulamalar, mezun istihdamının arttırılması için ve benzeri pek çok sorunun azaltılması için geliştirilebilecek çözüm önerileri ve üniversiteler bünyesinde nelerin uygulanabilir olduğu tartışıldı.

Türkiye’den pek çok üniversitenin katılımcısı olduğu organizasyonda üniversitemizi Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tuba BIYIKBEYİ temsil etti. Etkinliğin konferans konuşmacısı bölümünde ise; Prof. Dr. Fadime ÜNEY YÜKSEKTEPE (İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi), Hasan Tahsin GÜNGÖR (İş Kavramları Danışmanlık Hizmetleri), Prof. Dr. Ela ÜNLER (Hertfordshire Üniversitesi Öğretim Üyesi), Ali YALÇIN (İş Bankası İnsan Kaynakları Müdürü), ve Halil ATAK (U2C Yönetim Lideri, İş Geliştirme ve Dijital Pazarlama Danımanı) gibi isimler yer aldı.

Son Güncelleme: 2023-12-01 14:44:42