Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi‘nin düzenlemiş olduğu “Üniversite Kariyer Merkezi Çalışanları İçin Yenilikçi Kariyer Danışmanlığı Eğitimi’nde (KARDAN) Kilis 7 Aralık Üniversitesi (KİYÜ) Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma ve Merkezi (KARMER), KARMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tuba BIYIKBEYİ tarafından temsil edildi. 8-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen eğitimde 22 şehirdeki 25 üniversitede görev yapan akademisyenlere öğrencilerin kariyer gelişimine katkı sağlayabilecek yenilikçi ve güncel uygulamalar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Kariyer merkezleri arasında ortak bir ağ oluşturma amacıyla da gerçekleştirilen proje, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurulu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL ve ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Verşan KÖK’ün katılımlarıyla gerçekleşen sertifika töreniyle sona erdi.

Son Güncelleme: 2023-12-01 14:03:39