Güneydoğu Anadolu Kariyer Fuarı (GÜDKAF)

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Dicle Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen Güneydoğu Anadolu Kariyer Fuarı (GÜDKAF) tamamlandı.

Fuara, Üniversitemiz paydaşlığında ve Kariyer Merkezi (KARMER) organizasyonunda katılım sağlandı. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. M. Ruhat Yaşar, Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tuba Bıyıkbeyi ve Kariyer Merkezi Yönetim Kurulu’ndan Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Hazır ile Arş. Gör. Ümit Gezici ve öğrencilerimiz fuarda görev aldı.

Öğrenciler fuardaki firmalarla iletişim kurarak network geliştirme imkânı yakaladı. Bunun yanında alım yapmayı planlayan firmalar tarafından sunulan iş başvuru formları doldurma, çeşitli etkinlikler ve yarışmalara katılarak yetenek keşfetme, kendilerini fark etme vb kazanımlar elde ettiler.

Son Güncelleme: 2024-01-09 14:08:46