Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi organizasyonunda, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda iki ayrı gruba, “İş Arama Becerileri Eğitimi” gerçekleştirildi. Eğitim iki gün süre ile grup çalışması şeklinde devam etti. Kilis İŞKUR Şubesi’nden İş Kulubü Lideri Eda Dağtekin tarafından verilen eğitimde öğrenciler kendini tanıma, iş arama kanalları, CV hazırlama, mülakat teknikleri ve beden dili konusunda bilgilendirildiler.

Eğitim sonunda Kilis Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Erdinç Çamlı ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fatih Sünbül öğrencilerle görüşerek öğrencilere sertifikalarını takdim etti.

Son Güncelleme: 2022-04-11 09:35:58