Kariyer Danışmanlığı

-          Kariyer Danışmanlığı Kilis Yedi Aralık Üniversitesi öğrencilerinin kariyer planlama ve kariyer gelişimi alanında yaşadıkları sorunlarda psikolojik destek sunmayı ve gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır.

-           Kendinizi daha yakından tanımak istiyorsanız, mesleki-akademik gelişim ile ilgili kararsızlıklar yaşıyorsanız, geleceğinize yönelik rota belirlemekte zorlanıyorsanız Kariyer Danışmanlığına başvurabilirsiniz.

-          Görüşmeler birkaç oturumdan oluşabileceği gibi daha uzun vadeli de olabilir. Görüşmeler 45-50 dakika ve genellikle haftada 1 olarak planlanmaktadır. Görüşmelerin zamanı, sıklığı ve süresine ilk oturumdan sonra danışman ve siz beraber karar verebilirsiniz.

-          Görüşmelerde gizlilik esastır. Görüşme içerikleri ve kişisel bilgileriniz sizin onayınız alınmadan hiçbir kişi ya da kurumla paylaşılmaz. Ancak sizin ya da bir başkasının hayatı tehlike altında olduğunda bilgileriniz paylaşılabilir. 

-          Başvuranlar cinsiyet, etnik kimlik, din, sosyal sınıf vb. faklılıklar gözetilmeden eşitlik ve tarafsızlık ilkesiyle değerlendirilir. 

-         Kariyer Danışmanlığında verilen hizmetler ücretsizdir.

 

Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Nerede?

Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, Kilis Yedi Aralık Üniversitesinde ana kampüste, Kütüphane binasında zemin katta bulunuyor.

 Nasıl Başvurabilirsiniz?

Birimimiz randevu sistemiyle çalışmaktadır. Randevuyu e-posta aracılığı ile alabilirsiniz.

E-posta: kariyer@kilis.edu.tr

Randevu ertelemesi gerekirse?

Öğrencinin önemli bir mazeret dolayısıyla randevusunu ertelemesi gerektiğinde psikolojik danışmanlık birimini 24 saat öncesinden mail ile bilgilendirmesi gereklidir. Böylece o sırada başka bir öğrenciye hizmet verilebilir.
Öğrenci randevuya haber vermeden gelmediğinde, yeniden randevu almadığında ve öğrenciye ulaşılamadığında, hizmetlerden o sırada yararlanmak istemediği düşünülür. Öğrenci, ileride gereksinim duyduğunda, yeniden Kariyer Danışmanlığına başvurabilir.


Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi  ile ilgili çalışmaları üniversite web sayfasından “karmer.kilis.edu.tr”, Twitter sayfasından “@KariyerKiyu” takip edebilirsiniz.

 

 

Son Güncelleme: 2023-11-30 09:56:17

                                                                                       Bilgi Islem Daire Baskanligi © 2010-2024